Beste deelnemers van de 24H Marines experience,

De tijd waarin we leven is in één klap onzeker geworden. We hopen dat iedereen hier goed en gezond door heen komt en dat de gevolgen te overzien zijn. Aangezien onduidelijk is wanneer deze crisis voorbij is willen wij van onze kant proberen wat duidelijkheid te verschaffen. Met de crew van de 24H zijn we de afgelopen periode druk bezig geweest om weer een onvergetelijk evenement voor te bereiden. De maatregelen die door de overheid worden gesteld, hebben ons verplicht het evenement af te gelasten. We hebben naar de mogelijkheden gekeken om het evenement te verplaatsen naar het najaar van 2020. Helaas is er erg veel onduidelijkheid over de duur van deze crisis en omdat duidelijkheid in de voorbereiding essentieel is, hebben we besloten om hiervan af te zien. We richten onze pijlen daarom op nóg een gavere editie in mei 2021.

Tickets

Iedereen werd bij aanschaf van de ticket in de gelegenheid gesteld om een verzekering af te sluiten. Echter zagen wij dat deze in geval van een pandemie niet uitkeert. Zoals altijd staan wij voor de kernwaarden Verbondenheid, Kracht en Toewijding en hebben daarom de volgende opties voor jullie.

Optie 1.

Een refund van 75% van je aankoopbedrag. Als je hiervoor kiest willen we je vragen om dit ons uiterlijk 10 april te laten weten. Dit kun je doen door de gegevens die je hebt vermeld bij de aanschaf van je ticket en je rekeningnummer te mailen naar info@meetthemarines.nl. Na deze datum zullen we spoedig de storting realiseren.

Optie 2.

Je laat je ticket dat je hebt aangeschaft voor de 24H kosteloos overzetten naar de 24H van 2021. Deze vindt plaats op 22-23 mei in het Hoge Bergse Bos. Aangezien je ons hiermee helpt om op een juiste manier door deze crisis te komen willen we je commitment hiervoor belonen. Door te kiezen voor deze optie laten we een Meet the Marines handdoek (bijgevoegde foto) voor je drukken. Deze wordt uitgereikt bij de toko tijdens de 24H.

We hopen op jullie begrip en kijken uit naar het einde van deze crisis waar we weer veel gave evenementen kunnen organiseren.

Koen, Jan en Gjalt

MeetTheMarines gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.