In samenwerking met de Rotterdamse School of Management (RSM) organiseerden wij deze 24H die in het teken van leiderschap en teamvorming stond.

Onbekend met wat ze te wachten stonden kwamen de deelnemers in de Vlaardingerbroekpolder waar we bij Adventure Vlaardingen ons kampement hadden opgeslagen. Dit keer de leidinggevenden van Royal Cosun.

Met een regenachtige start beloofde het een pittige 24H te worden maar in de loop van de dag klaarde het weer op waarna het droog bleef. Althans wat het weer betreft. De deelnemers hebben zich conform de kernwaarden verbondenheid, kracht en toewijding ingezet. Een mooi team die zonder enig wanklank deed wat er van ze verwacht werd.

Door de open houding waren er mooie reflectiemomenten en voor ons was het gaaf om te zien hoe ze zich volledig in hebben gezet om het beste uit het programma te halen. De finish was weer episch en emotioneel. De deelnemers mogen trots op hun inzet zijn want wij waren dat zeer zeker.

De leiderschapstraining is een maatwerkprogramma die we voor bedrijven draaien. Afhankelijk van de opdracht en behoefte bepalen we in gezamenlijkheid het programma, de duur en de intensiviteit. Stuur een mail naar jan@meetthemarines.nl wanneer je hier meer over wilt weten.

MeetTheMarines gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.