Na een event krijgen we vaak mooie reacties van deelnemers. Deze willen we graag delen:

“Wat een gaaf weekend. Zoals ik aan het einde van de 48 uur vertelde ben ik ooit aan de opleiding tot Officier der Mariniers begonnen, maar om medische redenen (mijn ogen waren meer niet goed genoeg) heb ik na 3 maanden de opleiding moeten verlaten.

Momenten als dit, laten me ervaren wat had kunnen zijn. Niet alleen de ‘stoere’ dingen doen, maar in alles de verbondenheid, kracht en toewijding mogen ervaren. In het samenspel met je buddies, maar ook/ vooral naar jullie als instructeurs. Jullie zijn hard, duidelijk en altijd eerlijk. Alles dient dat hogere doel van die drie kernwaarde, niet het feit dat jullie ons graag door de knieën zien gaan, of met een band boven het hoofd, maar om die drie woorden. Het was zwaar, maar in het weekend van alles geleerd, over mezelf, mijn grenzen (ben bang dat ze nog niet bereikt zijn,..) en ook nieuwe vaardigheden. En als ik het programma had gekend, had ik van te voren niet verwacht dat ik het zou redden.

Wat voor mij allemaal samen kwam bij het Mariniers monument bij de voormalige kazerne. Iedereen was kapot, maar niemand haalde het ook maar in zijn hoofd om die pushups niet te doen. Als had Ivo er nog 50 bij gedaan.

Dit is een ervaring welke ik mijn leven zal meedragen, hieraan kan ik terug denken als het een keer zwaar is, dat het allemaal wel eens zwaarder geweest is. Dat er altijd nog meer in zit.

Het hele team wil ik bedanken voor de fantastische organisatie, de lol die we gehad hebben als er tijd was voor ontspanning, de gedrevenheid die jullie hebben om het perfect neer te zetten, het doel wat jullie met de groep voor ogen hadden, niet alleen een 48u ervaring, maar ons als mens echt wat mee te geven.

Zo kan ik nog vele regels vol schrijven en elk moment in het weekend individueel prijzen, maar hopelijk heb ik zo de essentie. Jullie hebben me een ervaring voor het leven gegeven. Dank!”

MeetTheMarines gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.