De 3e editie van de 48h – Marines Challenge 2022 zit erop.

30 aanmeldingen, 26 starters en 12 finishers. De deelnemers verplaatsten zich van Scheveningen, via Hoek van Holland en Vlaardingen naar Rotterdam. Hiermee heeft de 48h weer laten zien dat het echt één van de zwaarste events is waar je aan kunt deelnemen.

Onderweg kwamen ze allerlei uitdagingen tegen. Raften op de Noordzee, met pulk’s over het strand naar Hoek van Holland, verplaatsingen in de nacht, geblinddoekt het water in en nog veel meer. De deelnemers wisten niet wat ze te wachten stond, wanneer het ging gebeuren en hoe lang het zou duren.

De buitenste laag ging eraf en men zag wie ze echt zijn en wat echt belangrijk in het leven is. Hierdoor ontstonden mooie coaching momenten en inzichten. Het maakt voor ons niet uit of ze wel of niet de finish hebben gehaald. Het gegeven dat ze bereid waren om in onze wereld te stappen maakt hen allemaal overwinnaars. Best man was voor de eerste keer een vrouw. Fysiek en mentaal onwijs sterk en zij toonde leiderschap en verbondenheid met de anderen op die momenten dat het moest.

We hebben al weer waanzinnige ideeen voor volgend jaar want ook dan geldt: “Verwacht het onverwachte!” Aanmelden kan via deze website!

MeetTheMarines gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.