Het komend jaar kunt u ons op verschillende locaties en events tegen komen:

Ouder/kind Experience (tickets via webshop) 

In het Hoge Bergsebos organiseren we op 26 april een ouder/kind bootcamp waar je samen met kind(eren) aan kunt deelnemen. Neem hen mee in de wereld van MeettheMarines en zorg voor een onvergetelijke ervaring.

3H Marines Preparation (tickets via webshop)

In het Hoge Bergsebos organiseren we 3 verschillende sportactiviteiten waarmee je kan testen waar je staat en of je klaar bent voor bv de 24H Marines Experience. Een uitdagende en sportieve evenement die voor de eerste keer wordt uitgevoerd .

Bevrijdingsfestival Noordwijk (vrij toegang)

Op 5 mei staan we de gehele dag op de Limburg Stirumstraat 24 waar vanaf de kerktoren kan worden afgedaald en we bootcamp workshops verzorgen.

Bevrijdingsfestival Vlaardingen (vrij toegang)

Op 5 mei staan we de hele dag aan de Krabbeplas in Vlaardingen en maken we onderdeel uit van het grote bevrijdingsfestival. We organiseren een 12 uurs bootcamp, geven bootcampclinics aan ouder/kind, demonstratie verschillende bivakken en nog veel meer. De 12 uurs Bootcamp eindigt in het centrum van Vlaardingen bij de start van de taptoe.

24H Marines Experience (tickets via webshop)

Voor de vierde keer organiseren we op 23 en 24 mei een 24H Marines Experience. Een All inclusief event waar je als individu of als team aan mee kan doen. 6 uitdagende missies, een final exercis teamopdrachten en altijd een verrassende element er in. De enige in Europa.

Bevrijdingsfestival Schoonhoven (vrije toegang)

Op 6 juni staan we bij het slot van een maand bevrijding vieren in Schoonhoven. We staan daar met een hindernisbaan en organiseren bootcampclinics.

48H Marines Challenge (tickets via webshop)

Een van de zwaarste sportevents in Europa. Van 6-8 november.  Slechts 40 deelnemers en de eerste keer haalde slechts 61% de finish. Een event waar je niet aan mee wilt doen omdat wanneer je een activiteit niet haalt je meteen kan vertrekken. Slechts geschikt voor de all round sporter. Locatie en bijzonderheden blijven tot het laatste moment geheim. Een geldig paspoort is deze keer een vereiste.

Kom langs, geef je zelf op of neem contact op via info@meetthemarines.nl wanneer je een eigen event/teambuilding wilt.

 

MeetTheMarines gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.