Met voorlopig deze laatste online challenge luiden we hopelijk een nieuwe periode in. Een periode waar we weer fysiek met elkaar de sportieve evenementen kunnen beleven.

Maar eerst nog even de Crashmove. Een evenement waar de enige informatie een beperkte gear list was en de 24 uur waarin het zou gebeuren. Zonder dat de deelnemers het wisten was het evenement al een aantal weken voor de bewuste 24 uur begonnen. We verspreiden valse intell en vulden dat aan met correcte intell. Groot was de verbazing toen instructeurs door het hele land bij de deelnemers opdoken. Dit hadden ze niet verwacht. Hiermee kreeg de Crashmove extra lading en in plaats van rechtstreeks naar een punt te lopen werden nu tactische omwegen gemaakt, over hekken geklommen en door weilanden gelopen.

Maar wij waren niet de enigen die valse intell verspreiden. Ook deelnemers gaven aan meer te weten, informeerden elkaar met vals intell en vertrouwden elkaar niet meer. Ook probeerden ze op allerlei slinkse manieren iets van ons te weten te komen en sommigen stalkten andere instructeurs in de hoop iets meer te horen te krijgen. Ook waren er teams die alles dachten te weten omdat ze reeds eerder een evenement hadden meegemaakt maar ook zij zaten er volledig naast.

Als  MeettheMarines hebben we met de Crashmove ons credo “verwacht het onverwachte” waar weten te maken. Iets wat door de deelnemers in de evaluatie met een 9,3 werd gewaardeerd. Wederom een mooi eindcijfer. Nu hopelijk weer terug naar het normale en geen online maar live evenementen. Zodat we iedereen weer in de ogen aan kunnen kijken en met elkaar mooie herinneringen kunnen creëren.

In september hebben we eerst een gratis evenement (ticket via yourticketprovider is 1 euro) en dan gaan we weer op volle koers naar de 48H Marines Challenge. Evenementen waar we weer in direct contact met onze deelnemers kunnen staan. Dat is namelijk wie we zijn. Een organisatie die het persoonlijk contact met zijn deelnemers het allerbelangrijkste vindt.

MeetTheMarines gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.