Na het succes van de 2 online events organiseren we op 4 juli de Buddy Challenge – Crashmove.

Wat als je maar 15 minuten hebt om in beweging te komen om naar de safe zone te gaan? Een locatie waar je je buddy ontmoet en samen de opdrachten uitvoert. Zijn jullie er toe in staat en kunnen jullie samen alle opdrachten uitvoeren?

In dit event krijgen jullie slechts een datum wanneer de Crashmove zal plaatsvinden. Het tijdstip en duur van het event vertellen we niet want dat is juist waar het bij een Crashmove om draait. Het ultieme: “Verwacht het onverwachte!”

Vooraf dienen er belangrijke keuzes worden gemaakt. Wat neem je wel en wat neem je niet mee. Natuurlijk krijg je van ons weer een Gearlist maar die is niet compleet.

Zijn jullie als buddypaar creatief genoeg om mee te nemen wat jullie nodig denken te hebben om alles goed uit te voeren. Voorkom echter dat het niet te veel is zodat jullie geen onnodige ballast meenemen. Dat betekent voor het event al samenwerken, een goede verdeling maken en research doen naar wat echt nodig is.

Als of dat nog niet voldoende is dienen jullie uit handen te blijven van de tegenpartij. Zij kijken of ze jullie kunnen spotten om vervolgens te hinderen in de uitvoering. Hoe en wat zij doen weten wij zelf ook niet. We weten wel dat je dit niet moet willen.
Jullie als team staan er echter niet alleen voor. Vanuit HQ krijgen jullie informatie over de opdrachten maar, indien mogelijk, ook waar de tegenpartij zich bevindt.

Het is een vervolg op het buddy event maar zoals je van ons mag verwachten net even anders.

Een event waar een goede voorbereiding, optimale samenwerking, creativiteit en doorzettingsvermogen centraal staan.

 

MeetTheMarines gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.