12-Hour Operation Occupied

Event

12-Hour Operation Occupied

Het is de nabije toekomst en Nederland is verdeeld in de voor- en tegenstanders. De tegenstanders hebben gebieden bezet en mobiele netwerken onklaar gemaakt. Verharde wegen, brug- en oeververbindingen zijn onbetrouwbaar geworden en het meest veilig is je te verplaatsen tijdens de nachtelijke uren.

Meer informatie

Over de 12 Operation Occupied

Met je buddy behoor je bij de voorstanders en je hebt belangrijke informatie die jullie naar het hoofdkwartier moeten brengen. Tijd is van essentieel belang en de MIVD heeft aangegeven op welke tijdsloten je door een bepaald gebied kunt gaan. Deze informatie komt onder andere van voorstanders die bij de tegenstanders geïnfiltreerd zijn. De betrouwbaarheid van deze infiltranten is niet bevestigd omdat er ook informatie is dat de tegenstanders bij de voorstanders geïnfiltreerd zijn.

Weten jullie je binnen de tijdsloten te verplaatsen en uit handen te blijven van de tegenstanders? Zijn jullie fit genoeg om binnen 12 uur de afstand van ongeveer 50 km af te leggen en de daarbij behorende hindernissen te nemen? Zijn jullie creatief en slim genoeg om in iedere safe zone de informatie te krijgen die je nodig hebt om naar de volgende locatie te gaan? Alleen wanneer je Operation Occupied met succes volbracht hebt kan je hier volmondig ja op zeggen.

Ook hier geldt weer: "Verwacht het onverwachte!" From dusk till dawn, Operation Occupied is een unieke Challenge van het niveau die je van MTM mag verwachten. Uitdagend, verrassend, creatief en grensverleggend.

Belangrijke intell

Deelnemers: 40 buddyparen
Locatie: Omgeving Rotterdam
Datum: 15 en 16 mei 2021
Tijden: Aanvang 21:30-23:00 uur tot Finish 09:30-11:00 uur
Bepakking: 20 kilogram, geheel zelfvoorzienend
Informatieverstrekking: Via je mail en tot aanvang via whatsapp

Overige informatie

COVID-19:
Vanwege de maatregelen en veiligheid zal dit volgens de richtlijnen en de adviezen van het RIVM worden uitgevoerd. Deelnemers vertrekken op verschillende momenten van verschillende startlocatie om te voorkomen dat er groepsvorming optreed. Tijdens deze Challenge is het niet toegestaan om met andere buddyparen op te trekken en als dat geconstateerd wordt zal direct tot uitsluiting van de Challenge worden overgegaan. Uitsluiting gebeurt ook wanneer er tegen de richtlijnen en adviezen van het RIVM worden ingegaan.

Algemene Voorwaarden:
Deelnemers worden na inschrijving via de mail geïnformeerd en de voorwaarden die genoemd staan op onze website zijn van toepassing.

MeetTheMarines gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.