48 HOURS

De 48H – Marines Challenge is het event waarvoor je vader je altijd gewaarschuwd heeft en waarvan je moeder niet wilt dat je er naar toe gaat. 

48 uur lang uitdagingen met onze instructeurs aan gaan. Eigenlijk raden we je af om aan dit event deel te nemen. Het is onverantwoordelijk, onmenselijk en niet vol te houden.

We hopen dat niemand zich aanmeldt en dat we het af moeten blazen. We gaan de link dus ook niet al te vaak communiceren en nu al helemaal niet. Doe het niet, meld je niet aan en koop zeker geen ticket! Je bent gewaarschuwd. Want ook voor ons wordt dit een uitdaging, een echte challenge.

Ook wij zullen afdalen naar de diepste krochten van onze ziel om dit goed voor te bereiden en uit te voeren. Maar haal je met elkaar de eindstreep! Laat je elkaar als team niet afvallen!

Treed je op als eenheid en weet je de grillen van de instructeurs te weerstaan! Dan blijft de voldoening over, krijg je eeuwige glorie en de speciaal ontworpen coin omdat je met elkaar de eerste 48H gefixt hebt.

Hier wordt in het hellevuur van Beëlzebub banden gesmeed die tegen de sterkste stormen bestand zijn.

MeetTheMarines gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.