Als evenementenorganisatie ondervinden wij ook de gevolgen van de maatregelen. Hierdoor hebben we evenementen afgelast of verplaatst. We gaan er vanuit dat er betere tijden komen, daarom het volgende:

48H Marines Challenge – Market Garden

Dit evenement is verplaatst naar vrijdag 15 januari en zal duren tot en met zondag 17 januari 2021. Hierdoor ontstaat er ook weer ruimte om en ticket te kopen.

Bevrijdingsdag

Op 5 mei 2021 vieren we op een sportieve manier 76 jaar vrijheid. Dat doen we door o.a. Te wandelen, fietsen, hardlopen en meerdere malen per dag een WOD. Dit alles in het teken van 76.

Bergtraining

We zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om een vijfdaagse bergtraining in het buitenland te organiseren. Heb je hier interesse in en wil je alvast op de lijst komen mail dan je gegevens naar info@meetthemarines.nl onder vermelding van “bergtraining” en je NAW gegevens.

24H  Marines Experience

Het is nog te vroeg om hier iets over te roepen en zo positief als we zijn gaan we er vanuit dat deze gewoon door zal gaan. We monitoren de ontwikkelingen dagelijks.

Voor de komende tijd wensen we iedereen het allerbeste, een goede gezondheid en een sportieve periode toe. Hopelijk tot snel!

 

 

MeetTheMarines gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.