Over ons

Wanneer je deelneemt aan Meet the Marines, leer je je grenzen kennen en ermee omgaan. Je ervaart teamgevoel en de kracht van samen-werking. Je zet je voor 100% in. Voor jezelf én voor je team. 

Je wordt bij ons getraind door de elite van de Nederlandse krijgsmacht. En, net zoals jij het beste van de instructeurs mag verwachten, ver-wachten de instructeurs ook het beste van jou! Meedoen betekent commitment je grenzen te verleggen, door je voor 100% te geven en het beste uit de teamleden te halen.

Meer dan alleen samen sporten
Tijdens onze events kijken we naar elkaar om, helpen we elkaar en zorgen ervoor dat iedereen zijn, of haar beste been kan voorzetten. Want wanneer iedereen in zijn krachtstaat, is het team het sterkst. We zijn toegewijd om de sportieve missies die we aangereikt krijgen, te behalen. Niet geheel toevallig is de match met de kernwaarden van het Korps Mariniers: Verbondenheid, Kracht en Toewijding.

Verwacht het onverwachte
De maatschappij is tegenwoordig continu in transitie; zo verandert de wijze hoe we met elkaar communiceren, hoe we met elkaar omgaan en hoe we ons tot elkaar verhouden. Alles gaat snel, is vluchtiger en vernieuwingen worden razendsnel geadopteerd. Als je bij wil blijven, mee wil doen en je plek in de maatschappij wil behouden, lijkt alles continu anders te moeten.

Mentaal wendbaar en weerbaar
Een manier om je daartegen te wapenen, is door de kracht en de veiligheid van een gemeenschap te zoeken en je ermee te verbinden. Daarnaast kan je je wapenen door je wendbaar en weerbaar te maken. Je klaar te maken voor iedere verandering, daar open voor te staan en erin mee te kunnen bewegen.

Charles Darwin
“It is not the strongest

of the species that survives,

nor the most intelligent.

It is the one that is

most adaptable to change.”


Meet the Marines
Meet the Marines staat ervoor dat je het onverwachte kunt verwachten, dat je gepusht wordt om jezelf volledig te geven en dat we samen beginnen, uitvoeren én eindigen. Meet the Marines is een community van deelnemers en voor deelnemers, die zich hierbij aansluiten. Met focus, discipline, zorg en aandacht helpen we elkaar verder.

Eigenaar

Jan van de Werken

JAN VAN DE WERKEN
Leeftijd:
  50 jaar
Marinier: 4  jaar
Huidige functie: Oprichter
Favoriete oefening: Anaconda-hug

Van 1984 tot en met 1988 heb ik bij het bij het Korps gediend. Als 17-jarige jongen ben ik de opleiding ingegaan, een tiener die zichzelf en de wereld eromheen nog moest ontdekken. Samenwerken, voor elkaar staan, niemand achterlaten en het onmogelijke waar maken. Dat is wat het Korps mij geleerd heeft.

Voor mij is dat dan ook waar het bij Meet the Marines om gaat. Het sporten is een middel om fysiek en mentaal sterker te worden, je grenzen te ontdekken en te ervaren dat je meer kan dan je ooit gedacht had. Deze ervaringen kan je niet alléén opdoen, maar juist met elkaar. Immers, iets krijgt pas waarde wanneer je dat met anderen deelt.

Hoofdinstructeur

Koen Casteleijns

Geen tekst beschikbaar.