Zakelijk

Zakelijk

Meet The Marines voor bedrijven

WANNEER JE DEELNEEMT AAN MEET THE MARINES, LEER JE JE GRENZEN KENNEN EN ERMEE OMGAAN. JE ERVAART TEAMGEVOEL EN DE KRACHT VAN SAMENWERKING. JE ZET JE VOOR 100% IN. VOOR JEZELF ÉN VOOR JE TEAM.

Naast de evenementen die we openbaar aanbieden, heeft Meet the Marines ook verschillende opties voor bedrijven. We onderscheiden daarin de teambuilding en het custom event.

Meer informatie

Over Meet The Maries Zakelijk

Meet the Marines levert maatwerk aan bedrijven. Afhankelijk van uw vraag en budget bekijken we in samenspraak wat de behoefte is. Hierbij werken we met begrippen als “commander’s intent” en “one team one goal”. Begrippen die in de militaire wereld ingebed zijn en die er voor zorgen dat het optimale uit een team gehaald wordt of die van een groep individuen één team maken.

Anders dan onze naam doet vermoeden leggen we hierbij de nadruk niet op het fysieke aspect maar veel meer op de samenwerking en leiderschap. De kernwaarden Verbondenheid en Toewijding vormen dan ook de rode draad. Wij vinden dat leiderschap niet voorbehouden is aan de CEO maar dat leiders in alle lagen van een organisatie voorkomen.

U kunt kiezen voor een eenmalige sessie of voor meerdere sessies over het jaar verspreid. Hierin is uw behoefte leidend.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

“We zochten in het kader van de Maatschappelijke Diensttijd in tijden van corona een manier om jongeren iets te kunnen bieden. We hebben Meet the Marines ingeschakeld om een online evenement te organiseren waarbij ze in buddyparen kennis en vaardigheden leerden. De deelnemers vonden het geweldig. We kunnen zeker spreken van een succes!”

Carmen

Bedrijven

De volgende bedrijven gingen u voor

Team building

Meer informatie

Custom Event

Meer informatie
MeetTheMarines gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.